چه لیفتراکی بخریم؟

اگر با تجهیرات انبارداری آشنایی کافی نداشته باشید خرید لیفتراک برای شما چالش برانگیز خواهد بود. بدون اطلاعات کافی ممکن است شما دستگاهی بخرید که مناسب کار شما نباشد و بعد از مدتی مجبور شوید زیر قیمت بازار آن را بفروشید. در ادامه ما به توصیف انواع لیفتراک و مورد استفاده آن‌ها خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید تا به شما بگوییم چه لیفتراکی برای کسب و کار ما مناسب تر است.

انواع لیفتراک‌ها

لیفتراک‌ها بر اساس نوع سوخت به سه دسته لیفتراک برقی، لیفتراک دیزل و لیفتراک دوگانه یا گاز و بنزین دسته بندی می‌شوند.

عکس لیفتراک برقی

لیفتراک دیزل‌؛ پرقدرت ترین لیفتراک

لیفتراک دیزل پرکاربردترین نوع لیفتراک است و سهم بزرگی از خرید و فروش لیفتراک در بازار را به خود اختصاص داده است. این نوع از لیفتراک‌ها قدرت زیادی دارند و در تناژ بالا هم تولید میشوند. لیفتراک دیزل قابلیت کار دوشیفت را نیز دارد اما بهتر است که بعد از 16 ساعت کار با این تجهیزات یک استراحتی به آن‌ها داده شود. نکته بسیار مهمی که پیش از خرید لیفتراک دیزل باید در نظر داشت این است که نباید در محیط بسته از آن استفاده شود چرا که باعث گازگرفتگی کارکنانی که با این تجهیزات در زیر یک سقف قرار دارند وجود دارد لایه‌ای از دود و آلاینده بر روی اجسامی که در محیط قرار دارند مینشاند. به همین جهت برای کسب و کارهایی که با موادغذایی و بهداشت سر و کار دارند مناسب نیست.

لیفتراک گازی تویوتا

لیفتراک دوگانه سوز

لیفتراک گازی و بنزینی از نظر ویژگی تقریبا چیزی بین دیزل و برقی هستند. این لیفتراک‌ها می‌توانند دوشیفت کارکنند و آلایندگی کمتری به محیط منتقل کنند، به همین جهت برای کار در محیط باز و نیمه باز مناسب ترند. مزیت دیگر این لیفتراک‌ها در دسترس بودن سوختشان است که خود فاکتور مهمی در خرید محسوب میشود. لیفتراک دوگانه بیشتر از وزن 5 تن تولید نمیشوند و اگر وزن بار شما بیش از این مقدار است باید به سراغ دیزل بروید، در ضمن کپسول گاز لیفتراک گازی در زمستان یخ میزند و در تابستان امکان انفجار وجود دارد.

لیفتراک برقی

لیفتراک برقی

لیفتراک برقی ایمن‌ترین و پاک‌ترین نوع لیفتراک است و از آن با عنوان لیفتراک شارژی نیز یاد میشود. این تجهیزات سوختشان در دسترس و ارزان است و هیچگونه آلودگی ندارند به همین جهت برای کار در محیط سرپوشیده بسیار مناسب هستند. در ضمن لیفتراک برقی استهلاک کمی دارد و کمتر از انواع لیفتراک نیاز به تعمیرات پیدا میکنند. و اما معایب برقی: 1-بیشتر از 3.5تن تولید نمیشود، 2-در صورت فراموشی شارژ دستگاه عملکردی ندارد، بعد از ۸ ساعت کار به ۸ ساعت شارژ نیاز دارد، 3-بعد از هر 1500 سیکل شارژ (5سال حدودا) باتریشان باید تعویض گردد، 4-قیمتشان بالاتر از سایر لیفتراک‌هاست.

عواملی که باید پیش از خرید لیفتراک در نظر بگیرید؟

  • حداکثر تناژ باری که میخواهید بلند کنید.
  • ارتفاع قفسه‌ها و نوع بار.
  • فضای کاری دستگاه (بسته، باز)
  • بودجه در نظر گرفته شده برای خرید

جهت مشاوره خرید با لیفت‌کار تماس بگیرید!!!

اگر هنوز در تصمیم گیری برای خرید لیفتراک سردرگم هستید و نیاز به اطلاعات بیشتری دارید با ما تماس بگیرید تا شما را در این امر راهنمایی کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آدرس کارگاه: پردیس، خ سیاهسنگ، خ گلستان ک گلستان دوم، پلاک46

ساعات کار: -شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 تا 16 -پنجشنبه از ساعت 8 الی 14